053-4325988 – mail@mariekekieft.nl
053-4325988 – mail@mariekekieft.nl

Maak kennis met Marieke Kieft

Inmiddels werk ik 25 jaar als advocaat, de laatste jaren alleen nog in familiezaken. Ik heb veel vaste cliënten die ik al jaren bijsta. Ze waarderen mijn betrokkenheid en mijn praktische aanpak. Waar mogelijk los ik zaken op in overleg, maar als het nodig is maak ik de gang naar de rechtbank. 

Heel bewust kies ik er voor ook zaken op toevoegingsbasis te behandelen. Iedereen heeft immers recht op goede ondersteuning. 

Bereikbaarheid

Ik ben op kantoor aanwezig van maandag tot en met donderdag tot 14:30 uur. Ook buiten die tijden ben ik bereikbaar als dat nodig is. 

Kennismaken? Graag!

Wilt u weten wat ik als advocaat voor u kan betekenen? Bel mij dan voor een gratis kennismakingsgesprek. Of lees eerst meer over deze gratis kennismaking.