053-4325988 – mail@mariekekieft.nl
053-4325988 – mail@mariekekieft.nl

Maak kennis met Marieke Kieft

Na mijn beëdiging in 1997 werkte ik een aantal jaren op een middelgroot advocatenkantoor in Enschede. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig advocaat vanuit mijn eigen advocatenkantoor. Hoewel ik altijd met veel plezier strafcliënten heb bijgestaan behandel ik tegenwoordig alleen nog familiezaken.

Ik heb veel vaste cliënten die ik al jaren bijsta. Ze waarderen mijn betrokkenheid en mijn praktische aanpak. Heel bewust kies ik er voor ook zaken op toevoegingsbasis te behandelen. Iedereen heeft immers recht op goede ondersteuning.

Bereikbaarheid

Ik ben op kantoor aanwezig van maandag tot en met donderdag tot 14:30 uur. Ook buiten die tijden ben ik natuurlijk bereikbaar als dat nodig is. 

Kennismaken? Graag!

Wilt u weten wat ik als advocaat voor u kan betekenen? Bel mij dan voor een gratis kennismakingsgesprek. Of lees eerst meer over deze gratis kennismaking.